Who needs a MOJITO time?
#6950Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 7:02pm
I'm exhausted just reading that, brdlwyr... I could never, ever be a lawyer. Need any help with the PowerPoint?
No DAME, I haven't heard any of the music. Kind'a going in cold. I know it's not as big a production as it was in NY, so I don't want to go in with too high expectations for the music.
Experience is what you get when you didn't get what you wanted. - Randy Pausch
#6951Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 7:03pm
a martini for our brdlwyr?
brdlwyr
Broadway Legend Joined: 1/14/05
#6952Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 7:11pm
After the presentation. Although at this meeting drinks are served!
I am taking the laptop from the kitchen and the kids have just learned to IM - they are going to freak when they return from softball. See ya later.
Updated On: 5/17/05 at 07:11 PM
#6953Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 8:10pm
I just love that you quote me.
#6954Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 8:21pmVOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL VOTE VONZELL
#6955Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 10:13pmI need a big mojito people... can't believe Little Women is going to close! We have six tickets for May 29th and Telecharge is playing Sgt. Schultz with me (I know nutting, nutting at all)... all the women in the family were going and now they're looking to me (resident theatre geek) to work some kind of miracle... AAARGHH!!!
brdlwyr
#6956Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 11:17pmWhen does LW close? I have tix for the tour here with Maureen.
#6958Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 11:33pmOn the Aisle. Telecharge updates their systems overnight. The closing is not on their system yet. They will refund your credit card. RELAX. Start thinking what show to go to instead.. there is so much.
brdlwyr
#6959Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 11:36pmGood advice D. There are so many shows to see. I really am not interested in LW.
#6960Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 11:47pm
I didn't care much for Little Women.
I just got home from Light in the Piazza, it was good but I don't get all the rave reviews about it. The individual actors were great (Victoria, Kelli, Matt), but overall it didn't leave that much of an impression on me.
After seeing all the musicals currently playing on broadway, I'm hoping DRS wins for best musical.
brdlwyr
#6961Who needs a Mojito time?
Posted: 5/17/05 at 11:58pmMy non NY perspective was that Light on the Piazza would be a smash, but apparently not.
#6962Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:00amI think I prefer lighter, funnier, more upbeat musicals, rather than operatic styles with half the songs and words in italian.
brdlwyr
#6963Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:02amI did not see LP when it was here a few years ago. I should have of course. Did you get some sleep today????
#6964Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:06amNot so much sleep yet, on my way now though
brdlwyr
#6965Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:09amI will be soon, I am running on fumes. Very long and I hate to use the word "stressful", but it indeed was.
#6966Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:14am
I'm sorry, stress sucks.
I just need to get through tomorrow!! Then life is easier again.
brdlwyr
#6967Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:16amTomorrow is paper work day. And Happy 80th tomorrow to my mentor!
#6968Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:20amHow was the case in front of the ISC today, b?
brdlwyr
#6969Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:27amIt was a great experience. A meticulous and stunning court room. A gorgeous day. But, the questioning from some of the Justices led me to believe that my victory may be in jeapordy.
#6970Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:30amwell, was the questioning just as difficult for the opposing consel?
brdlwyr
#6971Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:36amYes, C, but on an issue that to me does not have any bearing on the outcome of the case.
beacon1
Broadway Legend Joined: 1/31/04
#6972Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:39amBrdlwyr, have you appeared in front of them before?
Patrick Wilson Fans --New "UnOfficial Fan Site". Come check us out!
#6973Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 12:50am
Hi hussys,
I just wathed idol and actually voted a few times. Bo wil win. But I do like Vonzell. So I voted a lot for her. I have some wine and some 420 and I am about to watch me some Oprah.
#6974Who needs a Mojito time?
Posted: 5/18/05 at 1:04am
Hi mojitians... ugh... falling asleep, and it's just 10 pm.
Cookie... your pix get cuter and cuter...
Please Start a New Thread!
Videos

.jpg?format=auto&width=200)